Efterskolen Epos
Foto: Mathias Halgrener Granum
Efterskolen Epos
Foto: Mathias Halgrener Granum
Efterskolen Epos
Foto: Mathias Halgrener Granum
Sønderborg Handel
Foto: Brian Kaslund
1864-dage
Foto: Anders Kibbel
1864-dage
Foto: Anders Kibbel
Aprilmaskotter
Foto: Patricio Soto
Isskulpturfestival
Foto: Svend-Erik Boysen
Tidligere
Næste

Om Eventør

Oplevelsesiværksætter & Konceptudvikler

Mit navn er Mia Lilliendahl Larsen.

Jeg har i mange år arbejdet med oplevelsesiværksætteri og kreativ konceptudvikling ved siden af mine borgerlige jobs. I 2019 tog jeg springet og gjorde alvor af min hang til kostumer og rollespil. I dag udvikler og afvikler jeg egne events og optræder hellere end gerne selv i kostumer.

Mine mange år i oplevelsesbranchen har givet mig erfaring med eventprojektledelse, rekruttering af frivillige og inddragelse af lokale undervisningsinstitutioner.

Kompetencer og erfaring

Eventør, Efterskolen Epos, Steampunk, foto: Mathias Halgrener Granum

EFTERSKOLEN EPOS

Sammen med ildsjæle på Efterskolen Epos – Fynshav på Als, var jeg med til, over nogle år, at kickstarte dette helt unikke efterskolekoncept, baseret på rollespil og legende læring. Skolen havde opstart i 2016 og er i dag blevet et tilløbsstykke for rollespillere og cosplayere, som strømmer til skolen fra hele landet.

Mine ansvarsområder på Efterskolen Epos:
Fransklærer; kommunikationsmedarbejder; læringsrollespil; temaforløbsleder; tillidsrepræsentant
Foto: Mathias Halgrener Granum

Sønderborg Kommune, Aprilmaskotter, foto: Patricio Soto

APRILFESTIVALEN

Projektkoordinator på verdens største, turnerende børneteaterfestival.
I 2017 slog festivalen vejen forbi Sønderborg med 113 teater-trupper og 193 forskellige teaterforestillinger, der havde over 800 opførsler over 1 uge på spillesteder i hele Sønderborg kommune. Festivalen tiltrak ca. 18.000 teatergæster.

Mine ansvarsområder på Aprilfestivalen:
Kommunale tilladelser; kontakt til spillesteder; kontrakter; økonomi; samarbejde med frivillighedskonsulent om rekruttering af frivillige; fundraising til kreative projekter: Aprilmaskotter som markedsføringselement og festivalskabe i bybilledet.
Foto: Patricio Soto

Eventør, Efterskolen Epos, Halloween, foto Brian Kaslund

HALLOWEEN I SØNDERBORG

Jeg har over flere år arrangeret Halloween-aktiviteter i samarbejde med Sønderborg Handel. Mine kontakter udi rollespilsmiljøet har været en god kanal til at fylde gaderne med vampyrer og zombier. I 2019/2020 stod den på Horror Houses med adskillige butikker i Sønderborg by involveret i uhyggen.
Foto: Brian Kaslund

Eventør, 1864-dage, Historicum, Foto: Anders Kibbel

1864-DAGE

Projektkoordinator på planlægning og afvikling af Sønderborg Kommunes signaturprojekt 1864-dage i Sønderborg Midtby. I samarbejde med Historicum: Historisk modeshow med statister fra lokale uddannelsesinstitutioner og rollespillere/teaterfolk til at agere historiske personager i bybilledet.

Jeg er ikke bleg for at hoppe i kostumer og har til 1864-dagene optrådt som typisk 1864-skolelærerinde i den strammeste stil og Grevinde Danner, som i 2019 holdt åbningstalen sammen med borgmesteren. Grevindens bryllupskjole var her kreeret af Historicum og EUC Syds beklædningslinje.

Mine ansvarsområder på 1864-dage:
Markedsføring; fundraising; rekruttering og koordinering af frivillige.
Foto: Anders Kibbel

Eventør, Isdronninger, Foto: Svend-Erik Boysen

ISSKULPTUR FESTIVAL

Jeg har haft den store fornøjelse over 3 år at optræde som Isdronning i et isunivers a lá Narnia. Universet er opbygget af kreative loppefund, som jeg i samarbejde med frivillige og uddannelses-institutioner har fået ”isificeret” til den kommende festival. I Is-universet kan man møde isdronningen i sin kane, is-sminkører og -frisører, man kan hænge ud i isbaren og chille i is-loungen. Et univers, der har udviklet sig år efter år.

Ansvarsområder på Isskulptur festivalen:
Kommunale tilladelser; Markedsføring; Grafisk materiale; Pressemeddelelser; avisannoncer; ansvarlig for det kreative projekt: Isdronningens Univers.
Foto: Svend-Erik Boysen